Villa

Vallon Pont d’Arc is zo’n typisch zuid Frans dorp, dat op 3 km. van het huis ligt. En Vallon Pont d’Arc is meteen het beginpunt van de Gorges de l’Ardeche. En die Gorges zijn prachtig om in te wandelen, te kanoën of bij de Arc op een van de zandstrandjes te liggen.

Het Domaine is gelegen aan de rand van Vallon Pont d’Arc en ligt op 3 autominuten (1,5 km) afstand van het centrum van Vallon pont d’Arc.
Het Domaine bestaat uit 122 luxe villa’s. De villa’s zijn voorzien van alle luxe en comfort en hebben naast een overdekt terras een royale tuin van minimaal 500m2. Er zijn diverse type villa’s, geschikt voor 4, 6, 8 en 10 personen met of zonder privé zwembad. Het beheer ter plaatse is Nederlandstalig.

Het Domaine ligt direct aan de rivier de Ardèche. Natuurlijk kunt u ook één van de vele strandjes langs de rivier gaan bezoeken of deelnemen aan de vele activiteiten zoals kanoën, bergbeklimmen, mountainbiken of grotten ontdekken, enz. Natuurlijk mag een bezoek aan de plaatsen Aubenas, Nimes, Ruoms ook niet ontbreken aan de lijst van aanraders! Tenslotte is het aan te bevelen ook eens te genieten van de regionale keuken, waarvoor er in de omgeving vele restaurantjes met hun uitnodigende terrassen geschikt zijn.

Verder is er op het Domaine een schitterend gemeenschappelijk zwembad aanwezig van 350m2, inclusief een kinderbadgedeelte van 50m2. Het gemeenschappelijke zwembad is geopend vanaf 1 mei tot 30 september.
Tevens zijn er twee tennisbanen beschikbaar voor de gasten van het Domaine.

Reacties zijn gesloten.