Informatie

La Belle Maison is opgezet door de eigenaren van de huizen, de chalets en appartementen die u te huur worden aangeboden.

Het doel van La Belle Maison is daarbij om de kwaliteit van de verhuur te verhogen. Doordat u als huurder "dichter" bij ons komt te staan, wordt het eenvoudiger informatie uit te wisselen en u daardoor een beter product te bieden.

De e-mailtjes, die u stuurt komen rechtstreeks op het bureau van de eigenaar terecht van wie u een huis, chalet of appartement huurt. Er zit geen touroperator tussen en ook de beheerder van de accommodatie wordt op deze manier "overgeslagen".

Zo heeft u een perfect onderkomen tot uw beschikking en onze chalets, huizen en appartementen worden zo beter bewoond en onderhouden.

U ontvangt bij de bevestiging van uw reservering tevens een beschrijving van de route naar het door u gereserveerde chalet, huis of appartement.

Ja, dat is mogelijk. Wij hanteren daarbij de algemene reisvoorwaarden van de ANVR.

In het geval van annulering komt dit er op neer dat u een deel van de reissom verschuldigd bent, in hoogte afhankelijk van hoe lang van te voren u annuleert. Uiteraard zullen wij proberen om de boeking bij iemand anders onder te brengen, in dat geval rekenen wij alleen maar de administratieve kosten van de wijziging. Voor annulering geldt daarom: hoe eerder hoe beter. Maar we kunnen een nieuwe boeking natuurlijk niet garanderen !

Wijziging kan tegen een kleine administratieve vergoeding, tenminste, zolang het een echte wijziging aangaat, en niet een verkapte annulering.

Wij verwijzen u voor details naar de reisvoorwaarden van de ANVR (herziening zomer 2003). U vindt deze op de site www.ANVR.nl, waarbij u onder "meer onderwerpen" dan "reisvoorwaarden totaal" dient aan te klikken.

Aankomst is zaterdag vanaf 15.00 uur.

Vertrek is voor zaterdagochtend 10.00 uur.

In de praktijk proberen wij u zo spoedig mogelijk in uw chalet of appartement onder te brengen. Wij streven er naar om de accommodaties zo vroeg mogelijk schoon gemaakt te hebben. Indien de vorige huurder reeds de vrijdagavond (laat) de accommodatie verlaten heeft, zijn wij in staat de accommodatie reeds veel vroeger dan 15.00 uur beschikbaar te hebben.

Onze schoonmakers beginnen 's ochtends vroeg en werken hard om het iedereen zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wij doen ons best om u zo vroeg mogelijk in uw chalet of appartement toe te laten, kunnen echter niet garanderen dat dit voor 15.00 uur is.

La Belle Maison is een initiatief, dat nog maar net in het leven geroepen is. Wij zijn nog niet zo ver dat wij ook verzekeringen kunnen aanbieden, c.q. wederverkoper van verzekeringen zijn.

Wij raden u daarom aan een doorlopende reisverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld bij de ANWB. Deze verzekering is trouwens tevens goedkoper dan een verzekering, zoals u die door een touroperator aangeboden krijgt.

Afhankelijk van de faciliteit is de prijs inclusief of exclusief eindschoonmaak. Wij vermelden dat er duidelijk bij.

Bij alle faciliteiten komen de kosten van het linnengoed (bedden, handdoeken) er bij. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal personen dat u meebrengt.

De kosten van eindschoonmaak en het linnengoed worden ter plaatse bij de beheerder voldaan.

Er wordt per boeking € 30,- administratiekosten in rekening gebracht.

Per accommodatie dient tevens ter plaatse toeristenbelasting voldaan te worden

Er zijn verder geen kosten.

In Vallandry kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk. In Oz-en Oisans is er geen individuele telefoon- en/of internetaansluitingen aanwezig in de chalets.

De beschikbaarheid van kinderbedjes verschilt per accommodatie. Stuur ons een e-mail, en u krijgt antwoord voor het chalet of appartement, dat u wenst.

Als vuistregel kunt u aanhouden dat er geen huisdieren mee mogen. Er zijn echter soms uitzonderingen of bepaalde huizen, waar dit wel is toe gestaan. Stuur ons een e-mail, en wij informeren u er over.

In Frankrijk bestaan er zeer strenge eisen voor wat betreft de veiligheid rondom zwembaden. Indien er geen permanent toezicht is bij een zwembad, en het geen prive-zwembad is, dient er een gesloten toegangshek om het zwembad heen te staan.

Ja, de hoogte van de borg verschilt per locatie.

Altea: 300

Ardeche: 300

Oz en Oisans: 750 (te voldoen per creditcard)

Als er geen schade is, wordt de borg bij vertrek aan u teruggegeven.


Reacties zijn gesloten.