Gebied

In de Franse Alpen ligt op de zuid helling van het dal van de Isere het kleine, authentieke dorpje Vallandry. Dit dorp is inmiddels uit gebouwd om het centrale plein, waar vandaan een lift de bergen ingaat. Vanuit Vallandry men de voor de alpen zo typische activiteiten ondernemen zoals het bergwandelen en mountainbiken. Verder zijn er ook andere avontuurlijke activiteiten zoals raften, parapente en canyoning, maar ook wat rustigere zoals zwemmen, tennis, golf en pony rijden. Voor de kinderen wordt er in Vallandry een uitgebreid programma georganiseerd, met vele leuke activiteiten, zoals boogschieten en mountain biken.

Vallandry heeft alle gewenste faciliteiten zoals bakkers, winkels, shops, het gidsenbureau, de VVV, buitensportbedrijven en natuurlijk ook verschillende restaurants en enkele terrassen. Wie zijn Frans goed beheerst, of misschien juist nog wil oefenen kan naar de bioscoop.

Onze chalets ‘ de Bellecote’ zijn opgebouwd uit hout en natuursteen en geven het gevoel in de bergen te zijn. De chalets zijn ruim van binnen en hebben een geweldig uitzicht over het dal. De grootte varieert van 120 m2, (6 tot 8 personen) tot 230 m2 (16 tot 18 personen).

Klik op “Vakantie tips” voor meer informatie over de activiteiten in de omgeving.

Klik op “Chalet” voor een beschrijving van onze ruime, vrijstaande chalets.


Reacties zijn gesloten.