Chalets

De chalets de Bellecote liggen aan de bovenrand van het dorp. Het deel van het dorp, waar de winkels zijn, ligt op drie tot vier minuten lopen. Restaurants en terrassen zijn er in een grote verscheidenheid en bevinden zich verdeeld over heel Vallandry. Sommige zijn dichter bij en sommige verder weg. Alle faciliteiten in Vallandry zijn goed beloopbaar. Het dorpje, dat tegen Vallandry aan geplakt zit, Peisey, kan ook te voet goed bereikt worden. De restaurantjes achter in dit dorp vragen wel een iets hogere sportiviteit.

Nou ja, anders kan je met de auto in twee minuten er naar toe rijden.

Vanuit de chalets kan men direct het bos in lopen, waarbij gekozen kan worden voor verschillende richtingen. Zo kan men binnen twintig minuten door het bos en over enkele weilanden naar Les Arcs lopen. Als we de andere kant op gaan komen we direct langs de 6 holes golfbaan en enkele tennisbanen.

Er zijn 25 chalets, die globaal bestaan uit 4 verschillende types/groottes. De chalets staan allemaal apart op een eigen stukje grond. Alle chalets hebben zeer royale balkons, waarop het goed toeven is op een dagje thuis, of in de late avondzon. Zowel voor als achter het chalet kan buiten gezeten worden.

De chalets hebben een traditioneel uiterlijk, waarbij de muren opgemetseld zijn uit natuursteen of de gevel in hout uitgevoerd is. De dakbedekking bestaat uit voor de provincie Savoie zo kenmerkende leisteen. Samengevat kun je stellen dat de chalets er fantastisch uit zien.


Reacties zijn gesloten.