Chalet

Les Chalets du Clos du Pre liggen twee minuten lopen onder het dorp. Bij de chalets eindigt een piste waarlangs een eenvoudige sleeplift loopt. Hierdoor kun je de weg naar het dorp ook op ski’s of snowboard afleggen.

Het dorp Oz en Oisans is een dorp met grote rijkdom, verkregen uit de concessie voor de stroomopwekking m.b.v. het stuwmeer. Het wintersportdorp beschikt dan ook over alle faciliteiten, ondanks dat het een relatief klein wintersportdorp is. De rijkdom ziet men ook aan de liften en de sneeuwkanonnen, die beschikbaar zijn voor als de sneeuw eens wat minder is.

Het skigebied van Alp d’Huez, waar Oz deel van uit maakt, onderscheid zich door een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een deel van het gebied waar alleen beginners mogen komen. Maar er is ook een piste, speciaal voor snowboarders, compleet met halfpipe. En alles er tussen in natuurlijk !

Le Clos du Pre bestaat uit 30 chalets, die in grootte variëren van 8 personen tot 18 personen. De chalets staan allemaal apart op een eigen stuk grond. Aangezien de ingang van de chalets aan de kant van de berg zit, kan er geskied worden tot bij de voordeur.

De chalets zijn gebouwd in het jaar 2000 en liggen allemaal tegen de bosrand aan, of staan voor een deel zelfs al tussen de grote dennenbomen. Met de nodige sneeuw en zon ontstaat zo een idyllisch plaatje.


Reacties zijn gesloten.