Gebied

In de Franse Alpen ligt het gezellige wintersport plaatsje Vallandry. Dit dorp ligt ingeklemd tussen Les Arcs en La Plagne. Deze dorpen zijn een stuk bekender dan Vallandry. Maar je kunt je afvragen hoe lang dat nog duurt

De laatste jaren wordt Vallandry steeds meer ontdekt en drukker bezocht. Dit komt o.a. doordat sinds 2003 Vallandry in het centrum ligt van het skigebied “Paradiski”

Een grote kabelbaan verbindt Vallandry met La Plagne. Je kunt er dus voor kiezen om in het skigebied van Vallandry te blijven, een erg leuk, en zeker niet te klein gebied, of in Les Arcs te gaan skiën. Of één of meerdere dagen over steken naar La Plagne.

Alles bij elkaar 420 km. piste en 144 skiliften.

Les Chalets de Bellecôte liggen direct aan de piste. Vanuit de chalets kan direct naar de lift in het dorp geskied worden. Ook bij terugkomst skiet u letterlijk “tot op de deurmat”.

De chalets zijn opgebouwd uit hout en natuursteen en geven het gevoel in de bergen te zijn.

Vaak zijn accommodaties in Frankrijk klein en intensief gebruikt. Deze chalets echter onderscheiden zich door de ruimte en uitzicht. Alle chalets zijn vrijstaand en ruim van opzet, zoals dat hoort bij een Bourgondische levensstijl. De grootte varieert van 120 m2, (6 tot 8 personen) tot 230 m2 (16 tot 18 personen).

Klik op de knop “Chalet” om te zien hoe de chalets eruit zien.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>